Autorský zákon
Text dotazu
Dobrý den, prosím o doporučení knih, skript,
event.konkrétních čísel časopisů, sbírek zákonů apod. s informacemi týkajícími se
(tehdy a/nebo dnes) a vysvětlujícími platnou legislativu v oblasti autorských práv k
dílům v oblasti kultury před a po r.1989, např. autorský zákon, jeho výklad,
aplikace, související problémy apod. Jde mi kromě základních informací především o
srovnání platné právní úpravy před a po r.1989. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
nahlédněte do následujících publikací:
Čermáková-Vlčková, Adéla  : Autorská díla v hromadných sdělovacích
prostředcích, Praha : Linde, 2009, 146 s.
Šebelová, Marie : Autorské právo : zákon, komentáře, vzory a judikatura,
Brno : Computer Press, 2006, 196 s.
Telec, Ivo : Autorský zákon : komentář, Praha : C.H. Beck, 2007, 971 s.
Knap, Karel : Autorský zákon a předpisy související, Praha : Linde, 1998,
588 s.
Knap, Karel : Autorský zákon a předpisy souvisící, Praha : Linde, 1993,
351 s.
Knap, Karel : Autorský zákon a předpisy souvisící : komentář, Praha :
Panorama, 1982, 556 s.
Knap, Karel : Autorský zákon a předpisy souvisící, Praha : Orbis, 1975,
399 s.
Knap, Karel : Autorský zákon a předpisy souvisící, Praha : Orbis, 1968,
425 s.
Grečo, Martin : Autorský zákon č. 35/1965 Zb., Martin, 1972
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
06.04.2010 14:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu