autoři časopisu Naše rodina
Text dotazu
Dobrý den,
našel bych někde informace o autorech, kteří v 70. a 80. letech publikovali v časopisu Naše rodina (http://aleph.nkp.cz/F/?func[…]00356433&local_base=NKC)
Odpověď
Dobrý den,
nevíme, zda máte na mysli určité autory, neuvádíte žádná konkrétní jména. Pokud byste chtěl dohledat konkrétní jména v jednotlivých číslech časopisu, je možné jednotlivé svazky periodika objednat do Všeobecné studovny, podmínkou je však, že budete registrovaný čtenář, http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/stat-se-ctenarem.
Tutu službu si také můžete u nás objednat, ale jedná se o službu zpoplatněnou dle ceníku Národní knihovny, http://www.nkp.cz/sluzby/dulezite-odkazy/cenik.
Pokud jde o zdroje Národní knihovny a chtěl byste si zjišťovat informace sám, můžeme Vám doporučit vyhledávat známější autory v biografických slovnících nebo v  bázi AUT Národní knihovny, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze anebo biografický archiv  http://db.saur.de/WBIS/welcome.jsf .
Především ale doporučujeme obrátit se na redakci (archiv) časopisu Naše rodina Naše rodina ,Ostrovní 30 ,Praha 1 ,110 00 , tel: 224 932 034,fax: 224 932 034
e-mail: rodina@rodinaonline.cz
http://www.nase-rodina.cz/kontakt.php
http://www.postabo.cz/postabo/casopis.php?akce=archiv&titul=30http://www.postabo.cz/postabo/casopis.php?akce=archiv&titul=30,
doporučená literatura :
-Karlova universita vydala Almanach českých novinářů :
Dějiny rozhlasu, televize a mediálního práva v chronologických datech od jejich vzniku (v nichž je datům z let 1966 - 1970 věnována systematická pozornost) zpracoval kolektiv autorů Centra pro mediální studia CEMES (vydalo Karolinum, nakladatelství Univerzity Karlovy v Praze v roce 2003 na 464 stranách), http://cemes.fsv.cuni.cz/http://cemes.fsv.cuni.cz/http://cemes.fsv.cuni.cz/http://cemes.fsv.cuni.cz/
-V bázi NKC Národní knihovny jsme nalezli titul
Č.záznamu: 002106084]
Dějiny českých médií 20. století / Jakub Končelík, Pavel Večeřa, Petr Orság. -- Vyd. 1.. -- Praha : Portál, 2010. -- 310 s., xxxii s. obr. příl. : faksim. ; 20 cm a
Č.záznamu: 002192162]
Dějiny českých médií : od počátku do současnosti / Petr Bednařík, Jan Jirák, Barbara Köpplová. -- Vyd. 1.. -- Praha : Grada, 2011. -- 439 s. : il., portréty, faksim. ; 24 cm, digitalizovaný dokument doporučené internetové odkazy :
http://www.pozitivni-noviny.cz/cz/clanek-2008060091
http://www.worldcat.org/identities/lccn-n83180391/
http://leccos.com/index.php/clanky/syndikat-novinaru-ceske-republiky
http://leccos.com/index.php/clanky/ceskoslovensky-svaz-novinaruhttp://leccos.com/index.php/clanky/ceskoslovensky-svaz-novinaru
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
01.12.2014 14:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu