autohypnoza
Text dotazu
jak přesně na autohypnozu (sugesce)
Odpověď
Dobrý den,
metodou autohypnózy se zabývá několik knih. Postup, informace o možných rizicích a pozitivních účincích můžete nalézt v některé z nich.
Z katalogu Národní knihovny ČR např. vybíráme:
* ZÍKA, Jiří. Fenomén hypnóza. Praha : XYZ, 2011. ISBN 978-80-7388-512-0.
* ALMAN, Brian M. Autohypnóza : kompletní rádce pro dobré zdraví a změnu sebe samého. Praha : Pragma, [2003?]. ISBN 80-7205-946-7.
* HEWITT, William W. Hypnóza a autohypnóza pro samouky. 1. vyd. Praha : Ivo Železný, 2001. ISBN 80-240-1958-2.
* SHEEHAN, Elaine. Autohypnóza : zdravé techniky, které vyřeší vaše každodenní problémy. Praha : Pragma, c1999. ISBN 80-7205-683-2.
* LeCron, Leslie M. Autohypnóza : jak ji provádět a využívat v běžném životě. ISBN 80-7198-176-1.
Další literaturu k tématu můžete dohledat pomocí klíčových slov či předmětových hesel prostřednictvím Online katalogu Národní knihovny ČR:
http://aleph.nkp.cz/cze/nkc , Souborného katalogu ČR:
http://aleph.nkp.cz/cze/skc , článkové databáze ANL:
http://aleph.nkp.cz/cze/anl  či Jednotné informační brány: http://www.jib.cz .
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.10.2011 10:59
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu