AUS DEUTSCHEN BERGEN
Text dotazu
Nachází se ve vašich sbírkách tato tiskovina? AUS DEUTSCHEN BERGEN, 8. ročník, 1893, č. 9-10, s. 154.
Odpověď
Dobrý den, periodikum Aus deutschen Bergen se ve Vámi požadovaném ročníku nachází ve fondu Národní knihovny ČR. Záznam periodika je možné vyhledat pod jeho předcházejícím názvem (pod názvem Aus deutschen Bergen vycházel až od
1.1.1891) Nordboehmische Touristen-Zeitung v naskenovaných katalozích Katif (http://katif.nkp.cz), v záložce Katalogy zvolte Generální katalog I, dále skříň Ti-Uř, zásuvku Topk-Tour a číslo záznamu 1364 (signatura 19 B 331).
Požadovaný rok i číslo periodika je možné z katalogu rovnou objednat k prezenčnímu studiu do studovny pomocí tlačítka Objednat titul a vyplněním objednávky. Pro objednání titulu není nutné mít čtenářský průkaz Národní knihovny ČR, pro vyzvednutí periodika ve studovně již ano.
Dle databáze Souborná báze PER - česká a moravská periodika Moravské zemské knihovny v Brně
(http://aleph.mzk.cz/F/?func=file&file_name=find-b&local_base=sbp01_per) by rok 1893 tohoto periodika měla mít ve fondu i Knihovna Národního muzea (http://www.nm.cz/knihovna-nm/), potřebný katalog knihovny však v tomto okamžiku není dostupný, proto jsme tuto informaci nemohli ověřit.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.11.2008 17:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu