arménština
Text dotazu
Dobrý den, hledám něco na způsob arménská gramatika, učebnice arménštiny atd. O knize česko-arménská konverzace už vím. Díky za jakékoliv info.
Odpověď
Vážený pane, nepodařilo se nám zjistit žádnou další podobnou knihu v češtině (kromě Česko-arménské konverzace, kterou zmiňujete). Existují ale příručky v jiných jazycích. Podle toho, co jsme našli v našich fondech, ani těch ale nebude mnoho:
Kratkij kurs armjanskogo jazyka : Posobije dlja samostojatel'nogo izučenija / Ararat Garibjan, Džul'jetta Garibjan. -- 6., pererab. izd.. -- Jerevan : Lujs, 1987. -- 431 s. /několik vydání/
English-Armenian Dictionary / Edit. by H.A. Asmangulian and M.I. Hovhannisian. -- Yerevan : Hayastan, 1984. -- 1143 s.
Armenian dictionary in transliteration : western pronuntiation : armenian-english : english-armenian. -- 2. titl.. -- New York : Armenian National Education Committee, 1993. - 139 s.
Elementary modern armenian grammar / A. B. Kevork H.Gulian. -- [S.l. : s.n.], [S.a] /více vydání, některá datovaná 1902, 196 s./
Pokud je pro vás Národní knihovna v Praze nedostupná, přicházela by v úvahu meziknihovní výpůjčka, kterou by vám zprostředkovala vaše knihovna (v rámci ČR zdarma).
Některé další, spíše speciálnější knihy najdete v našem elektronickém katalogu (http://sigma.nkp.cz/F/), když do pole předmět zadáte : arménština.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
14.02.2008 14:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu