Aplikace evropského práva
Text dotazu
Dobry den, chcela by som Vas poprosit o blizsie informacie, typu strucneho obsahu k teme Aplikacia EU prava a tiez zodpovedajucu literaturu k tejto teme.
Vopred velmi pekne dakujem za odpoved.
Odpověď
Dobrý den,
asi Vás zklameme, ale obsahy děl (a to ani stručné) nezpracováváme. S největší pravděpodobností je Váš dotaz součástí školní práce a školní práce podle  pravidel služby Ptejte se knihovny nezpracováváme, viz http://www.ptejteseknihovny.cz/zadani-dotazu. Literaturu ke svému dotazu můžete sama najít např. ve volně přístupném elektronickém katalogu Národní knihovny ČR na www.nkp.cz, katalogy a databáze, báze NKC - knihy a báze ANL články. Na ukázku Vám posíláme několik bibliografických záznamů knih z našeho katalogu. Hledat můžete podle různých kritérií, např. podle klíčových slov (předmětových hesel). O evropském právu i o aplikaci evropského práva vyšlo větší množství knih.
Aplikace evropskeho prava narodnim soudcem / uvod Philippe Coste ; [prelozeno z francouzstiny]. -- Praha : Institut pro dalsi vzdelavani soudcu a statnich zastupcu, 1997. -- 63 s. ; 21 cm. -- (Prirucky Ministerstva spravedlnosti Ceske republiky ; sv. 56)
ISBN 80-238-1955-0 (v knize neuvedeno : broz.) : neprodejne
Poznamky -- Pro uredni potrebu -- Obsahuje ctyri texty ze seminare konaneho v Praze 3. a 4. rijna 1996
Coste, Philippe
* Evropska unie
* soudnictvi -- zeme Evropske unie
* evropske pravo
* mezinarodni soudnictvi -- Evropa
* sborniky
Signatury:* 54 H 172140* 54 H 334593 *SF II 062403
Sejvl, Michal, 1974-
Aplikace prava EU v Ceske republice : vybrane problemy / Michal Sejvl a kolektiv. -- Praha : Ustav statu a prava AV CR ; Plzen : Vydavatelstvi a nakladatelstvi Ales Cenek, 2009. -- 245 s. ; 21 cm. -- (Edicni rada Ustavu statu a prava AV CR)
ISBN 978-80-904024-3-0 (Ustav statu a prava AV CR : broz.). -- ISBN 978-80-7380-254-7 (Vydavatelstvi a nakladatelstvi Ales Cenek : broz.)
Anglicke resume
. -- Obsahuje bibliografii, bibliograficke odkazy a rejstrik
* evropske pravo
* pravo -- Cesko
* aplikace prava -- Cesko
* monografie
Signatury:* 54 H 307772
Kratochvil, Vladimir, 1948-
Ceske trestni pravo hmotne a procesni v evropskem pravnim prostredi : (vybrane problemy) / Vladimir Kratochvil. -- 1. vyd.. -- Brno : Masarykova univerzita, 2009. -- 184 s. ; 21 cm. -- (Spisy Pravnicke fakulty Masarykovy univerzity ; sv. 355 = Acta Universitatis Brunensis Iuridica ; no 355. Rada teoreticka)
ISBN 978-80-210-4982-6 (broz.)
Na obalce nad nazvem: Masarykova univerzita, Pravnicka fakulta -- 200 vyt.. -- Obsahuje bibliografii, bibliograficke odkazy a rejstrik
Masarykova univerzita. Pravnicka fakulta
* trestni pravo hmotne -- Cesko
* trestni pravo procesni -- Cesko
* evropske pravo
* monografie
Signatury:* 54 H 306247
Pauknerova, Monika, 1951-
Evropske mezinarodni pravo soukrome / Monika Pauknerova. -- 1. vyd.. -- V Praze : C.H. Beck, 2008. -- xxxii, 409 s. ; 23 cm. -- (Pravnicke ucebnice)
ISBN 978-80-7400-034-8 (vaz.)
Anglicke resume
* mezinarodni pravo soukrome -- zeme Evropske unie
* ucebnice
Signatury:* 54 H 283023
Evropske pravo / Lubos Tichy ... [et al.]. -- 4. vyd.. -- V Praze : C.H. Beck, 2011. -- lii, 953 s. ; 23 cm. -- (Pravnicke ucebnice)
ISBN 978-80-7400-333-2 (vaz.)
. -- Obsahuje bibliografii a rejstriky
Tichy, Lubos, 1948-
* Evropska unie
* evropske pravo
* ucebnice
Signatury:* 54 H 317264* 54 H 321787
Forejtova, Monika, 1971-
Evropske pravo v praxi / Monika Forejtova, Michaela Troneckova. -- Plzen : Vydavatelstvi a nakladatelstvi Ales Cenek, 2011. -- 246 s. : barev. il., mapy ; 23 cm. -- (Monografie)
ISBN 978-80-7380-301-8 (broz.)
Anglicke resume
Adresar evropskych instituci. -- Obsahuje bibliografii, bibliograficke odkazy a rejstrik
Troneckova, Michaela
* evropske pravo
* evropske pravo -- Cesko
* monografie * pripadove studie
Signatury:* 54 F 107192* 54 F 108975
Hebltova, Ivana
Evropsky soudni system / Ivana Hebltova. -- 1. vyd.. -- Praha : Metropolitni univerzita Praha, 2010. -- 221 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-86855-62-2 (broz.)
300 vyt.. -- Obsahuje bibliografii, bibliograficke odkazy a rejstrik
* Soudni dvur Evropskych spolecenstvi
* mezinarodni soudy -- zeme Evropske unie
* mezinarodni soudnictvi -- zeme Evropske unie
* evropske pravo
* monografie
Signatury:* 54 H 315504
Outla, Veronika, 1977-
Pravo Evropske unie / Veronika Outla a kol.. -- 2., upr. vyd.. -- Plzen : Vydavatelstvi a nakladatelstvi Ales Cenek, 2008. -- 387 s. ; 21 cm. -- (Pravnicke ucebnice)
ISBN 978-80-7380-084-0 (broz.)
. -- Obsahuje bibliografie, bibliograficke odkazy a rejstrik
* Evropska unie
* evropske pravo
* ucebnice vysokych skol
Signatury:* 54 H 279929
Informace o aplikace evropského práva najdete i ve vyhledávačích na webu, viz např.
http://www.mzv.cz/file/508637/RM_13_02_08_4_shrnuti_velke_.pdf
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.01.2014 10:40
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu