antropologie turismu
Text dotazu
Hledám 3knihy z oboru antropologie turismu.
Odpověď
Dobrý den, literaturu k předmětu antropologie turismu či antropologie cestovního ruch nabízejí stránky:
* http://ects.upce.cz/predmet/KSV/ANCR?lang=cs&rocnik=3
* http://fim.uhk.cz/telegraf/img/clanek/2006/01/sylabus.doc
* http://is.cuni.cz/studium/predmety/index.php?do=predmet&kod=YBQAMT4
Mezi základní publikace k danému předmětu patří:
* BURNS, P. M., An introduction to tourism and anthropology. London: Routledge,1999.
* SMITH, V. L. (ed.),The Anthropology of Tourism. Philadelphia: University of Pennsylvania Press,1998.
* CHAMBERS, E., Native Tours. The Anthropology of Travel and Tourism. Waveland Press, Inc., 2000.
Další publikace naleznete ve výše uvedených internetových odkazech, Souborném katalogu ČR: http://sigma.nkp.cz/cze/skc či volně dostupné databázi odborných knih: http://books.google.com/.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
30.04.2009 13:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu