Anněnskij Innokentij
Text dotazu
Dobrý den!
Vážení, jaký je název článku a kdo je jeho autorem:
Plzeňské listy. Plzeň. 1909. Roč. XLV. Č. 226. 5. října. Str. 4.
Není Innokenty Annensky zmíněn?
Odpověď
Dobrý den,
plné texty Plzeňských listů z roku 1909 jsou volně dostupné v rámci digitální knihovny Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje. Proto si Váš dotaz můžete ověřit na adrese https://k4.svkpl.cz/search/handle/uuid:3eb3fa90-d850-11df-8218-000d606f5dc6 .
"Innokenty Annensky" nebo "Anněnskij Innokentij" není v č. 226/1909 Plzeňských listů uveden. Strana 4 tohoto čísla obsahuje různé články a z Vašeho dotazu není zřejmé, o jaký článek máte zájem.
"I. Anněnskij" se objevuje v Plzeňských listech, č. 131/1909. na straně 6, viz https://k4.svkpl.cz/search/handle/uuid:78a9a010-d850-11df-95b3-000d606f5dc6 .
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
23.01.2018 11:15
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu