anketa Zlatý slavík
Text dotazu
nemohu sehnat podrobné výsledky Zlatého slavíka z let 1966-1972 a 1988-1991, prosím o alespon prvních 20 pozic v každé kategorii.
Odpověď
Dobrý den, v knize "Klec na slavíky" jsou uvedena vždy umístění do 10. místa jednotlivých kategorií ankety Zlatý slavík včetně Vámi uvedených let 1966-1972 a 1988-1991.
* KRŮTA, Jan. Klec na slavíky : o zpívání do zlata i do bláta : Zlatý (Český) slavík 1962-2002. raha : Epocha, 2003. 360 s. ISBN 80-86328-27-9.
Domníváme se, že 11. až 20.místo by mohlo být uvedeno v časopise Mladý svět, např. prvních 20 míst v jednotlivých kategoriích Zlatého slavíka ´67 bylo uveřejněno v Mladém světě č. 8 z 23.2.1968, prvnich 50 mist Zlateho slavika ´88 v Mladém světě č. 4, který vycházel v týdnu 10.-16.1.1989, výsledky ankety pro rok 1990 pak vyšly v Mladém světě č. 2 vydávaném v týdnu 3.-7.1.1991.
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
08.01.2009 08:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu