Angola + skaut
Text dotazu
Prosím vás. Neexistuje internetová stránka nebo knížní publikace s informacemi v češtině o skautské historii Angoly (kdo založil skaut v Angole kolik má členů atd.). Je-li takováto internetová stránka v češtině pošlete mi prosím odkaz této stránky.
Odpověď
Dobrý den,
jak se zdá, kniha či internetová stránka v češtině, která by se věnovala přímo skautingu v Angole, není.
Existují stránky o skautském hnutí v Angole, ale jsou pouze v portugalštině.
http://www.e-skaut.cz/info/Skaut-Angola/
Je možné, že určitá zmínka o angolském skautingu by mohla být v publikacích, které se zabývají historií skautingu: např:
Nagy, Lászl. 250 miliónů skautů. 1. české vyd. Praha : Junák, 1999. ISBN 80-86109-23-2 (brož.)
Nosek-Windy, Václav. Cestou k pramenům : historie skautingu v obrazech. 2., dopl. vyd. Praha : Junák - svaz skautů a skautek ČR, 2006. ISBN 80-86825-14-0 (brož.)
Kohout, Jan. Poznámky o vývoji a současnosti skautingu. 1. vyd. Praha : Mladá fronta, 1976
Svůj dotaz můžete také adresovat organizaci: Zahraniční odbor Junák - svaz skautů a skautek ČR: http://www.skaut.cz/mezinarodni/index.php?menu=6
Snad zde získáte více informací.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.12.2007 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu