Anglie
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych vědět něco o ekonomice, průmyslu, hospodářství a zemědělství Anglie. Všude tyto informace nacházím jen o Velké Británii, já to ale potřebuju přímo o Anglii.
Odpověď
Dobrý den, z Vašeho dotazu není zřejmé, jak podrobné informace potřebujete. Základní informace o ekonomice a hospodářství Anglie nabízí internetová encyklopedie
Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_England,
dále encyklopedie Britannica:
http://www.britannica.com/EBchecked/topic/700965/England
a další stránky na internetu:
* http://www.economywatch.com/world_economy/england/
* http://www.england.alloexpat.com/england_information/economy_england.php?page=0%2C0
Pokud byste potřebovala informace k jednotlivým regionům Anglie, můžete využít stránek správních úřadů:
http://www.gos.gov.uk/goeast/regionFinder .
Historie ekonomického vývoje Anglie (http://books.google.com/):
* COLEMAN, Donald Cuthbert. The economy of England, 1450-1750. Oxford University Press, 1977.ISBN 0192153552, 9780192153555.
* CIPOLLA, Carlo M. Before the Indust Revolt. 3.ed. Routledge, 1993.ISBN 203695127, 9780203695128.
* DYER, Christopher. An age of transition?: economy and society in England in the later Middle Ages. Oxford University Press, 2005. ISBN 0198221665, 9780198221661
* ASHWORTH, William. An Economic History of England, 1870-1939.Methuen, 1961.
Nejvíce odborné literatury z oboru ekonomie a hospodářství nabízí v ČR knihovna VŠE: http://library.vse.cz/.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
21.05.2009 08:41
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu