Anglicky psané knihy o marketingu/reklamě v hotelových řetězcích
Text dotazu
Dobrý den,
jako téma bakalářské práce jsem si vybrala "Propagaci ubytovacích zařízení - hotelů v ČR". Pro určité komparace bych potřebovala doporučit nějakou anglicky psanou knihu na téma Marketing či reklama v hotelech. Předem moc děkuji.
Odpověď
Dobry den,
z fondu NK CR Vam muzeme doporucit napr. tuto e-knihu:
* JHA, S.M. Hotel marketing. Mumbai [India] : Himalaya Pub. House, 2010. 328 s. ISBN 978-93-5024-348-0. Kniha je dostupná pro registrované uživatele NK ČR s platným čtenářským průkazem v plném textu: https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003095117&local_base=NKC.
V Souborném katalogu ČR (http://skc.nkp.cz) jsme dále nalezli např. tyto knihy, po kliknutí na jednotlivé odkazy uvidíte v Souborném katalogu ČR i které knihovny dokument vlastní. Pokud by se tento dokument nenachazel v knihovne, kterou bezne navstevujte, muzete o jeho vypujcku pozadat prostrednictvim tzv. meziknihovnich sluzeb. Ve většině případů jde o publikace věnované obecně marketingu cestovního ruchu, mnoho publikací, které by pojednávaly pouze o marketingu v hotelech jsme nenalezli:
* KOTLER, Philip. Marketing for hospitality and tourism. 5th ed. Boston : Pearson, c2010. 683 s. ISBN 978-0-13-245313-4; 0-13-245313-4.  http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=004159050&local_base=SKC
* KOTLER, Philip. Marketing for hospitality and tourism. 3rd ed. Upper Saddle River, NJ : Prentice Hall, c2003. 893 s. ISBN 0-13-120057-7; 0-13-099611-4.   http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=004100420&local_base=SKC
* CLARKE, Alan. International hospitality management : concepts and cases. Oxford : Butterworth Heinemann, 2007. x, 382 s.  http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003804208&local_base=SKC
* POWERS, Thomas F.; BARROWS, Clayton W.  Introduction to management in the hospitality industry. Hoboken, N.J. : Wiley, c2006. xx, 667 s. ISBN 0-471-27457-7. http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=003869131&local_base=SKC
* Managing tourism and hospitality services : theory and international applications. Wallingford ; Cambridge, MA : CABI, c2006. xvii, 337 s. ISBN 1-84593-012-6  978-1-84593-012-7 http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=004816851&local_base=SKC, kniha je částečně volně dostupná na http://books.google.cz/books?id=BTGt2fvYVXUC
* HARRISON, Jeffrey S.; ENZ, Cathy A. Hospitality strategic management : concepts and cases. Hoboken, : John Wiley & Sons, c2005. xv, 544 s. ISBN 0-471-47853-9.  http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=004726581&local_base=SKC
* Handbook of hospitality marketing management. Amsterdam: Elsevier, 2008. 552 s. ISBN 978-0-08-045080-3.
Pokud by Vám tyto publikace nevyhovovaly, doporucovali bychom Vam pro vyhledavani vhodnych titulu vyuzit napr. souborny katalog OCLC WorldCat. Volne pristupnou verzi naleznete na http://www.worldcat.org, pokud mate platny ctenarsky prukaz NK CR, muzete vyuzit i vzdaleny pristup k licencovane podobe této databaze, která nabizi vice moznosti pro vyhledavani (https://www.nkp.cz/katalogy-a-db/licencovane-db/prehled-lic-zdroju).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
30.04.2012 15:20
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu