Anglicko-český slovník z oboru sociální práce
Text dotazu
Dobrý den,
hledám A-Č/Č-A slovník termínů a frází pro studijní obor - Sociální práce. Je možné, že není vedena přímo pod pojmem "slovník", ale pro zvládnutí témat angličtiny tohoto oboru, nelze použít klasický slovník, protože tu jde většinou o přesný výraz, nebo frázi, která v klasickém slovníku zpravidla ani není uvedená.
Prosím o odpověď na mou otázku, zda je takováto, či podobná publikace ve vaší knihovně, jaký je její název a autor.
Odpověď
Dobrý den,
můžete použít tyto tituly:
Anglický výkladový slovník vybraných odborných termínů z psychologie, sociologie, etiky a sociální práce / Jan Bláha, Jana Šemberová. -- Vyd. 1.. -- Praha : Triton, 2004. -- 192 s. ; 20 cm ISBN: 80-7254-467-5.
Překladový slovník čeština, ruština, angličtina z oblasti ekonomické, finanční, politické a sociálně právní ; zpracoval kolektiv autorů [Helena Flídrová] / ...[et al.]. -- Olomouc : Votobia, 1997. -- 311 s ISBN: 80-7198-231-8.
Anglicko-český, česko-anglický slovník odborných pojmů zejména z oblasti sociální péče o osoby tzv. společensky nepřizpůsobené / [slovník sestavil autorský tým Jana Kynclová ... et al.]. -- 2., rozš. vyd.. -- Ostrava : Ostravská univerzita, Zdravotně sociální fakulta - katedra sociální práce, 2006. -- 221 s. ; 21 cm ISBN: 80-7368-192-7.
Anglicko-český slovník z oblasti sociální práce. -- Bratislava : Výzk. úst. práce a soc. věcí, 1992. -- 121 s ISBN: 80-7138-082-2.
Anglický jazyk 1 : studijní opora pro kombinovanou formu studia / Jana Kořistková. -- Ostrava : Obchodní akademie a Vyšší odborná škola sociální Ostrava-Mariánské Hory, 2011. -- 104 s. ; 30 cm + 1 CD-ROM ISBN: 978-80-87540-16-9.  ISBN: 978-80-87540-17-6.
English for social workers / [editorka Ivana Čihánková]. -- [Praha] : Jabok - Vyšší odborná škola sociálně pedagogická a teologická, [2008]. -- 282 s. : il. ; 23 cm + 1 CD-ROM ISBN: 978-80-904137-0-2.
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
10.04.2012 16:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu