Androdidaktika
Text dotazu
Prosím o info ohledně dostupné litratury v oblasti androdidaktiky, děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
k podobným dotazům vyhledáváme pouze několik titulů, protože jinak by se jednalo již o rešerši a taková služba patří již mezi placené služby.
K tématu androdidaktiky se nám tedy podařilo vyhledat např. tato literatura (zasíláme citace i s odkazy na plné záznamy ze souborného katalogu České republiky Caslin):
* Bočková, Věra. Úvod do teorie vzdělávání dospělých: Určeno pro posluchače filosof. fak. Univ. Palackého oborů výchova a vzdělávání dospělých, teorie kult. a učit. studia. 1. vyd. Olomouc: Univerzita Palackého, 1983. 108 s.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000842911&local_base=SKC ]
* Škoda, Kamil. Současné teorie vzdělávání dospělých v zahraničí. Praha: Osvětový ústav, 1965. 27 s. Studijní knižnice organizátora osvětové práce.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001749708&local_base=SKC ]
* Škoda, Kamil. Teorie výchovy a vzdělávání dospělých u nás a v zahraničí: srovnávací studie k poválečnému rozvoji teorie výchovy a vzdělávání dospělých. 1. vyd. Praha: Horizont, 1987. 101 s. Rukověť lektora / Horizont. Studijní materiály na pomoc lektorům Socialist. ak. ČSSR.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000872783&local_base=SKC ]
* Balvín, Jaroslav. Andragogika jako teorie výchovy a vzdělávání dospělých [CD-ROM]. Praha: Hnutí R, 2011. Požadavky na systém: Adobe Acrobat Reader (na disku). ISBN 978-80-86798-16-5.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=005308038&local_base=SKC ]
* Šerák, Michal a Dvořáková, Miroslava. Kapitoly z teorie a praxe vzdělávání dospělých. Vyd. 1. V Praze: Česká zemědělská univerzita, Institut vzdělávání a poradenství, 2009. 138 s. ISBN 978-80-213-2001-7.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=004124733&local_base=SKC ]
Když rozkliknete zmíněné odkazy, uvidíte, v kterých všech knihovnách se daná kniha nachází. Pokud by se nacházela v jiné knihovně, než ve které jste registrovanou čtenářkou, můžete si v knihovně, do které chodíte zažádat o tzv. MVS výpůjčku. Tj. výpůjčku přes tzv. meziknihovní výpůjční službu.
Pro vyhledání literatury jsme použili tato klíčová slova: teorie vzdělávání dospělých, adrodidaktika, andragogika. Poslední uvedené klíčové slovo bylo použito, protože androdidaktika spadá do tohoto oboru, proto se domníváme, že i v knihách o andragogice byste mohla najít pro Vás užitečné informace.
Další literaturu si můžete pomocí stejných či dalších klíčových slov, která Vás napadnou, vyhledat sama. Vyhledávat můžete např. dále v souborném katalogu caslin: http://aleph.nkp.cz/cze/skc, či také v jednotné informační bráně jib: www.jib.cz, či v české národní bibliografii http://aleph.nkp.cz/cze/cnb nebo v samotných katalozích jednotlivých knihoven, pokud by Vás zajímali i články doporučili bychom vám souborný katalog caslin - seriály: http://alep.nkp.cz/cze/skcp.
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
02.01.2013 13:50
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu