analýza nákladů v ubytovacím zařízení - literatura
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych poradit titul, ve kterém je popsána analýza nákladů v ubytovacím zařízení. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
K Vašemu tématu zasíláme záznamy z báze NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz, záložka Katalogy a databáze.
Záznamy jsme  získali  zadáním klíčových slov - hotelnictví,hotely, financování.
-[Č.záznamu: 001994049]
Podnikání v hotelnictví a gastronomii : pro střední a vyšší hotelové školy / František Smetana, Eva Krátká. -- 1. vyd. -- Praha : Fortuna, 2009. -- 160 s.
-[Č.záznamu: 000988799]
Ekonomika 2 pro střední a vyšší hotelové školy / František Smetana, Eva Marešová. -- 1. vyd.. -- Praha : Fortuna, 2000. -- 221 s.
-[Č.záznamu: 000113273]
Podnikatelská činnost ve společném stravování a hotelnictví / Jaroslav Liška. -- 1. vyd.. -- Brno : Vydavatelství Masarykovy univerzity, 1995. -- 83 s. :
-[Č.záznamu: 002032207]
Finanční management v hotelnictví a cestovním ruchu : distanční studijní opora / Petr Suchánek. -- Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2010. -- 122 s.
-[Č.záznamu: 001178152]
Peníze, finanční trhy a banky / Věra Košteková. -- Vyd. 1.. -- Praha : Vysoká škola hotelová, Katedra ekonomie a práva, 2002. -- 131 s.
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy.
-[Č.záznamu: 002193747]
Hotelový provoz : distanční studijní opora / Olga Kubová. -- Vyd. 1.. -- Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová, 2010. -- 179 s.
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy .
-[Č.záznamu: 001717651]
Moderní trendy v ubytovacím a stravovacím zařízení / kolektiv autorů. -- Vyd. 1.. -- Praha : MAG Consulting, 2007. -- 55 s.
Obsahuje bibliografické odkazy.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.06.2012 07:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu