Amatérské rádio
Text dotazu
Má knihovna k dispozici časopis Amatérské radio - časopis pro elektroniky a radioamatéry, rok 1988, č. 6? Lze zaslat službou MVS požadavek na kopii článku?
Odpověď
O kopii článku přes MVS si můžete zažádat prostřednictvím online formuláře, který naleznete na adrese:
http://www.stk.cz/formular_mvs2.html .
Na adrese http://df.stk.cz/cgi-bin/dflex/CZE/CAS/FULL/69 si můžete prohlédnout záznam dokumentu. Požadovaný ročník máme k dispozici pod těmito signaturami:
37 (1988) 1-12 sign. R 11548/14
37 (1988) 1-12 sign. R 11548/11a
37 (1988) 1-6  sign. R 11548/6b
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
09.07.2008 07:46
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu