Alternativní bydlení knihy
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte ve Vědecké knihovně v Olomouci nějaké knihy o alternativním bydlení? Hledala jsem přes on-line katalog a nic jsem nenašla.
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
na toto téma moc knih u nás zatím nevyšlo, aktuální informace najdete spíš v článcích.
Knihy v našem katalogu zkuste vyhledat např. pod heslem obytné domy nebo přímo pod jednotlivými typy bydlení.
Vašemu dotazu by mohly odpovídat např. tyto knihy,
Permakulturní dům: co znamená permakulturní bydlení. Brno: Permakultura (CS), 2017. 84 stran. Klíč k soběstačnosti: edice permakulturních příruček, svazek 7.
ISBN 978-80-905108-8-3
Výjimečné domy: alternativa individuálního bydlení = Exceptional houses: alternative of individual housing: [Galerie architektury Brno 30.5.-8.7.2007, Galerie Jaroslava Fragnera listopad 2007]. [Brno]: Centrum architektury, ©2007. 97 s.
ISBN 978-80-239-9341-7.
Přírodní stavby od A do Z II: 6.-8.2.2015: druhý ročník konference o přírodním stavitelství: Kaprálův mlýn - Ochoz u Brna [CD-ROM]. [Brno: Vysoké učen
Kout, Jiří a kol. I KOMA Module: historie vzniku a současné tendence modulární architektury. Vyd. 1. Praha: České vysoké učení technické, ©2012. 111 s.
ISBN 978-80-01-05110-8.
Márton, Jan et al. Stavby ze slaměných balíků: slaměné izolace v nízkoenergetických a pasivních domech, návrh staveb šetrných k životnímu prostředí, hliněné omítky, ozeleněné střechy. 2., dopl. a aktualiz. vyd. Liberec: J. Márton, 2014. 228 s.
ISBN 978-80-260-5713-0.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
Olomouc
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
31.12.2018 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu