Alois Václav Majera: Památka na dvěstěletou slavnosť kláštera augustianského nejsv. Trojice nade Lnáři (V Praze : Klášter lnářský, 1884)
Text dotazu
Hledám dokument od Aloise Václava Majera (1856-1932), který se jmenuje: "Památka dvěstěletá založení Lnářského kláštera". Text nejprve vycházel v časopise Čech a v roce 1884 byl vydán tiskem. Hledala jsem ho v databázi NK, ale neúspěšně, při tom na něj odkazují ve své bibliografii různé publikace. Kde bych měla hledat? Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, dle katalogů a databází Národní knihovny ČR Vámi hledaný dokument opravdu nemáme ve fondu. Prohledávali jsme všechny dostupné zdroje: elektronický katalog NK ČR - báze NKC (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc), naskenované katalogy Katif - Generální katalog I a Bibliogragie 19. století (http://katif.nkp.cz), lístkové katalogy.
Díky Bibliografii 19. století jsme zjistili, že knihu od Aloise Václava Majera s názvem Památka na dvěstěletou slavnosť kláštera augustianského nejsv. Trojice nade Lnáři (V Praze : Klášter lnářský, 1884, 61 s.) má ve fondu Knihovna Národního muzea (http://www.nm.cz/knihovna-nm/) pod signaturou 88 K 238.
Podle Souborného katalogu ČR (http://sigma.nkp.cz/cze/skc) vlastní tento dokument ve dvou exemplářích také Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (http://www.svkpl.cz/).
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
27.02.2008 15:40
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu