alkohol a fajčenie mládeže
Text dotazu
štatistika fajčiacich mladých ľudí
Odpověď
Dobrý den,
k  Vašemu dotazu zasílám  záznamy několika dokumentů:
MAŘÍKOVÁ, Hana. Zpráva o mládeži 2013: základní informace o situaci mladých lidí v České republice [online]. 26.2.2014 [cit. 17.3.2015]. Dostupné z: http://www.msmt.cz/file/33231/.
MIERTOVÁ, Michaela. Vybrané formy rizikového správania u adolescentov. In:  Profese on-line [online].  2014, roč. 7, č. 1 [cit. 17.3.2015].s. 23-28. ISSN: 1803-4330. Dostupné z: http://profeseonline.upol.cz/archive/2014/1/POL_CZ_2014-1-4_Miertova.pdf.
pozn: obsahuje Tab. 1: Požitie návykových látok adolescentmi za posledných 12 mesiacov
CHOMYNOVÁ,  Pavla et al. Evropská školní studie o alkoholu a jiných drogách (ESPAD): výsledky průzkumu v České republice v roce 2011. 1. vyd. Praha: Úřad vlády České republiky, ©2014. 214 s. Výzkumná zpráva; no. 7. ISBN 978-80-7440-101-5.
signatura SVK PK392A34537/2011
CSĚMY, Ladislav a NOVÁKOVÁ, Dagmar. Pití alkoholu a užívání jiných drog mezi mládeží v evropských zemích. [2 části]. Učitelské noviny. 1998, 101(12), s. 19. ISSN 0139-5718; 1998, 101(13), s. 15-19. ISSN 0139-5718.
signatura SVK PK 37A20
Použité zdroje
EIZ - katalogy a databáze knihoven a institucí, např.
wwww.medvik.cz
www.anopress.cz
webové stránky institucí
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
16.03.2015 22:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu