Alergie na pšenici a vaječné bílky
Text dotazu
Přesná formulace dotazu: Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nejakou knizku, kde je dopodrobna popsána alergie na pšenici a vaječné bílky.
Odpověď
Dobry den,
alergie na psenici a vejce je docela dobre popsana v knihach:
Fuchs, M.: Alergie ciha v jidle a piti. Plzen: Nakladatelstvi Adela, 2007
Kvasnickova, A.: Alergie z potravin. Praha: Ustav zemedelskych a potravinarskych informaci, 1998.
Dale Vam mohou byt pomocne knihy:
Braly, J. - Hoggan, R.: Dangerous Grains : Why gluten cereals grains may be hazardous to your health. New York: Avery, 2002
Gamlin, L.: Alergie od A do Z : Priciny obtizi, diagnostika, lecba alergii a intoleranci. Praha: Reader´s Digest Vyber, 2003
Bystron, J.: Alergie : pruvodce alergickymi nemocemi pro lekare i pacienty.
Ostrava: Mirago, 1997
Informace najdete i na internetovych strankach http://www.alergie.cz a http://www.potravinova-alergie.info
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.08.2008 08:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu