Aký je rozdiel medzi obyčajným projektom a riadením projektu v IT oblasti?
Text dotazu
Dobrý deň,
otázka sa týka projektového manažérstva. Projekt, ktorý je riadení v IT oblasti má iné špecifiká, než "klasický" projekt. Aké sú rozdiely?
Ďakujem
Odpověď
Dobrý den,
protože jde o rozsáhlé odborné téma, doporučujeme Vám prostudovat tuto publikaci: DAVIS, Barbee, ed. 97 klíčových znalostí projektového manažera. Vyd. 1. Brno: Computer Press, 2010. 240 s. ISBN 978-80-251-2854-1.
Tato publikace se zabývá řízením projektů, komunikací, projektovými procesy, vývojem nového softwaru, managementem IT programů apod.
Další doporučené publikace:
ŠTĚDROŇ, Bohumír. Manažerské řízení a informační technologie. 1. vyd. Praha: Grada, 2007. 156 s. ISBN 978-80-247-2052-4.
SCHWALBE, Kathy. Řízení projektů v IT. Vyd. 1. Brno: Computer Press, 2007. 720 s. Kompletní průvodce. ISBN 978-80-251-1526-8.
DOLEŽAL, Jan a kol. Projektový management podle IPMA. 1. vyd. Praha: Grada, 2009. 507 s. Expert. ISBN 978-80-247-2848-3.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.04.2018 16:54
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu