AKO ZíSKAT PRISTUP K PUBLIKACII DOLE UVEDENEJ?
Text dotazu
Záborský, Viliam, 1886-1943
Název :::Príručka II : o lesnom, pašienkovom a poľovnom poriadku, so zreteľom na hospodárenie lesmi a pašienkami spoločenstiev bývalých urbárnikov a komposesorátov, doplnky a vysvetlivky, ďalej o poľnom hospodárstve a poľnej polícii, o rybárstve a včelárstve, o styku úradov s úradmi v cudzine a cudzích štátov a o Najvyššom správnom súde v diele 1., o praktickom zariadení lesov v diele 2. / sostavili Viliam Záborský, Alojz Markovič et al.
Nakl. údaje Bratislava : Universum, 1933
Popis (rozsah) 359, 154 s. il.
Odpověď
Dobrý den,
Vámi uvedenou publikaci má naše knihovna k dispozici.
Pokud budete mít i nadále zájem o uvedenou knihu, je možné do ní nahlédnout, ale pouze ve studovně naší knihovny.
Na uvedenou publikaci zašlete případně požadavek e-mailem na  vypujcky@uzei.cz, následně budete vyrozuměn.
Publikace pak bude převezena z depozitního skladu v Kojeticích do Prahy (cca1 týden).
Jednorázový vstup 20 Kč/den
Registrace: 100 Kč/rok, student za polovinu.
Neposílá se jako MVS.
Podmínky k půjčování:
http://www.knihovnasvehly.cz/vypujcni-sluzby/
S pozdravem
Obor
Zemědělství
Okres
Praha
Knihovna
Knihovna Antonína Švehly
Datum zadání dotazu
24.10.2016 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu