aerobic
Text dotazu
Prosím o informace o publikacích a knihách, které bych mohla využít při přípravě diplomové práce na téma: Prvky aerobiku v hodinách tělesné výchovy pro 1. ročník ZŠ.
Odpověď
Dobrý den, v databázích Národní knihovny jsme našli následující publikace:
Fyziologie a psychologie tělesné výchovy žáku mladšího školního veku : celostátní vysokoškolská učebnice pro poslouchače učitelství pro 1. stupen ZŠ a učitelství všeobecně vzdělávacích předmětů v aprobačním předmětu tělesná výchova. Praha : SPN, 1985. -- 168 s. : obr., grafy ; 24 cm
Dušková, D. - Mužík, V. - Šeráková, H.: Netradiční pomůcky pro tělesnou výchovu na 1. stupni ZŠ : (náměty na zhotovení a uplatněni pomůcek pro pohybové hry a zábavy). Brno : Masarykova univerzita, 2004. -- 70 s. : il. ; 21 cm
Brklová, D.: Pohybové hry dětí mladšího školního veku : Skripta pro poslouchače studia učitelství 1. stupne ZŠ. Plzeň : Pedagogická fakulta, 1987. -- 113 s. : obr. ; 29 cm
Skopová, M. - Beránková, J.: Aerobik : kompletní průvodce. Praha : Grada, 2008. -- 208 s. : il. ; 24 cm + 1 DVD
Macáková, M.: Aerobik : moderní formy aerobiku, výživa a cviky pro dobrou kondici. Praha : Grada, 2001. -- 107 s., [8] s. príl. : il. (nekteré barev.) ; 21 cm
Toufarová, H.: Aerobik (nejen) do školy : (metodický materiál k CD pro deti ve veku 5-14 let). Olomouc : Hanex, 2008 -- 23 s. : il. ; 21 cm + 1 CD
Toufarová, H.: Aerobik s beruškou : (metodický materiál k CD pro deti ve veku 4-9 let). Olomouc : Hanex, 2008 -- 27 s. : il. ; 21 cm + 1 CD
Toufarová, H.: Aerobik s detmi plus. Olomouc : Hanex, 2003. -- 75 s. : il. ; 21 cm
Toufarová, H.: Říkadla k dětskému aerobiku : (metodický materiál k CD pro deti ve veku 4-9 let). Olomouc : Hanex, 2008 -- 22 s. : il. ; 21 cm + 1 CD
Stodůlková, A.: Dětský aerobik ve vyučovacím procesu MŠ a I. stupně ZŠ. Brno : Masarykova univerzita, 2006. -- 30 s. ; 30 cm
Hrubá, J.: Aerobik a školní tělesná výchova. In: Školní sport CZ , c.2 (1996/97), s.14-15
Štryncl, R.: Aerobik na ZŠ a SŠ. In: Tělesná výchova a sport mládeže CZ Roč. 70, c.4 (2004), s.36-37
Kubátová, J.: Aerobik pro děti. In: Tělesná výchova a sport mládeže CZ Roč. 70, c.7 (2004), s.23-28
Strešková, E.: Step-aerobik v školskej telesnej výchove. In: Technológia vzdelávania SK Roč. 2, c.5 (1994), príl. s.14-15
Kyselovičová, O.: Uplatnenie náčinia a náradia na hodinách aerobiku v školskej telesnej výchove. In: Telesná výchova a šport SK Roc. 10, c.3 (2000), s.28-32
Strešková, E.: Uplatnenie step aerobiku v školskej telesnej výchove. In: Telesná výchova a sport mládeže CZ Roc. 60, c.8 (1994), s.36-40
Toufarová, H.: Aerobik pro nejmenší : (doprovodný text k CD-ROMu "Zacínáme s aerobikem"). Brno : Masarykova univerzita, [2000]. -- 22 s. : il. + 1 CD-ROM
Toufarová, H.: Aerobik s dětmi. Olomouc : Hanex, 2001. -- 66 s. : obr.
Toufarová, H.: Aerobik přinesl dětem radost z pohybu. In: Univerzitní noviny. Roč. 8, c. 6 (2001), s. 20-21
Nabídka pro cvicitele aerobiku. In: Školní sport. -- c. 6 (1996/97), s. 22
Národní knihovna se nespecializuje na pedagogickou literaturu, a tak by Vám jistě lépe poradili v Národní pedagogické knihovně Komenského (http://www.npkk.cz/).
Prověřené zdroje:
NKC - Online katalog Národní knihovny ČR - http://sigma.nkp.cz/cze/nkc
ANL - Články v českých novinách, časopisech a sbornících - http://sigma.nkp.cz/cze/anl
Databáze Národní pedagogické knihovny Komenského - http://www.npkk.cz/kpwinsqlnpkk/index.php.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
19.03.2009 15:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu