ADI liatiny
Text dotazu
Aké články a v akých publikáciach boli publikované na tému ADI liatin od roku 2000?
Odpověď
Dobry den,
dekujeme Vam za vyuziti sluzeb Ptejte se knihovny.
Vas dotaz je prilis specificky a vyzaduje spise resersnich sluzeb. Resersi si muzete
objednat prostrednictvim weboveho formulare. Jedna se o placenou sluzbu, veskere informace (napr. cenik, dobu dodani, ukazkovou resersi) naleznete zde:
https://www.techlib.cz/cs/83651-reserse.
Nize uvadim prehled nahledanych dokumentu v katalogu ANL - Clanky v ceskych novinach,
casopisech a sbornicich a katalogu :
Katalog: ANL - Články v českých novinách, časopisech a sbornících
(https://aleph.nkp.cz/F/ESSB3D8Q5SVY8RFXAIPS36QEBHN3D7FJMG7YK5YF7LRQNJV84U-50243?func=file&file_name=find-b&local_base=ANL)
Cyklická plasticita a únavová životnost izotermicky zušlechtěných LKG legovaných niklem = Cyclic plasticity and fatigue life of nickel alloyed ADI / Hana Tesařová ... [et al.]. -- 11 il.. --  7 obr., 4 tabulky In: Slévárenství. -- ISSN 0037-6825. -- Roč. 58, č. 3-4 (březen-duben 2009), s. 90-94
Votava, Jiří, 1979-
Abrazivní opotřebení plužních čepelí z ADI litiny / J. Votava, M. Černý, J. Filípek. --  13 il.. --  10 obr., 3 tab.. --  Literatura
In: Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. -- Brno. -- ISSN 1211-8516. -- Roč. 55, č. 1 (2007), s. 173-182
Filípek, Josef
Vliv struktury a podmínek zkoušky na velikost abrazivního opotřebení / Josef Filípek, Roman Březina. --  9 il.. --  7 obr., 2 tab.. --  Literatura
In: Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. -- Brno. -- ISSN 1211-8516. -- Roč. 55, č. 1 (2007), s. 45-53
Musilová, Iveta
Optimalizace výroby ADI litiny pro odlitky pracující v abrazivním prostředí / Iveta Musilová
In: Výzkum a vývoj ve slévárenství : sborník mezinárodní konference / [kolektiv autorů]. -- 1. vyd.. -- Ostrava : Vysoká škola báňská, 2005. -- ISBN 80-248-0899-4. -- s. 95-103
Šenberger, Jaroslav
Izotermicky kalená tvárná litina (ADI) - perspektivní materiál pro české slévárenství / Jaroslav Šenberger Ústav materiálového inženýrství, FSI VUT
In: Slévárenství. -- Brno. -- ISSN 0037-6825. -- roč. 51, č. 11-12 (200312), s. 451-455
Kohout, Jan
Deformační a lomové chování bainitické litiny s kuličkovým grafitem (ADI) / Jan Kohout Fakulta vojensko-technická druhů vojsk, Vojenská akademie v Brně, Stanislav Věchet Ústav materiálového inženýrství, Fakulta strojního inženýrství, VUT Brno
In: Slévárenství. -- Brno. -- ISSN 0037-6825. -- Roč. 49, č. 11-12 (200112), s. 653-659
Sýkora, Pavel
Údiv budící litina ADI / Pavel Sýkora ČVUT, Fakulta strojní
In: MM Průmyslové spektrum. -- Praha. -- ISSN 1212-2572. -- Roč. 4, č. 1-2 (200002), s. 46-47
Katalog Národní technické knihovny (http://aleph.techlib.cz/)
Výroba litiny s kuličkovým grafitem s vyšším obsahem křemíku pro automobilový průmysl = Production of spheroidal graphite cast iron with higher silicon content for automotive industry / Iva Nová ... [et al.]. --  21 il. Anglické resumé. 13 obr., 8 tabulek
In: Slévárenství. -- ISSN 0037-6825. -- Roč. 57, č. 11-12 (listopad-prosinec 2009), s. 391-396
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
05.01.2012 15:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu