ACDC, Eminem, ...prostě HIP HOP a ROCK metalica
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nejlepší písničky od těchto skupin:
-ACDC
-Eminem
-Judas Priest
A ještě nejlepší Hip hopové skupiny?
Odpověď
Dobrý den, informace k Vašemu dotazu jsme nalezli především na internetu:
Informace o historii skupiny AC/DC, jednotlivých albech a jejich úspěšnosti v hitparádách:
http://cs.wikipedia.org/wiki/AC/DC
http://www.progboard.com/AC-DC/352#
Ankety fanoušků o nejlepší písně skupiny, hodnocení jednotlivých alb:
http://www.ac-dc.wz.cz/ac-dc.htm - odkaz ankety http://www.wanderlist.com/acdcsongs
http://www.misterpoll.com/polls/218577/results
http://www.acdcpower.net/frame_discography.html
http://www.metalopolis.net/art_profiles.asp?id=4319
O skupině AC/DC vyšly také dvě publikace:
ENGLEHEART, Murray. AC/DC - maximální rock&roll. Praha : BB/art, 2008. 431 s. ISBN 978-80-7381-276-8.
MASINO, Susan. AC/DC story, aneb, Budiž rock. V Ostravě : Megreal, 2007. 295 s. ISBN 978-80-239-9632-6.
Eminem - nejlepší skladby
http://cs.wikipedia.org/wiki/Eminem
http://www.last.fm/music/Eminem/+charts
http://rap.about.com/od/toppicks/tp/TopEminemSongs.htm
http://goodbadunknown.blogspot.com/2006/12/11-best-eminem-songs.html
http://www.the-top-tens.com/lists/top-ten-eminem-songs.asp
Judas Priest - nejlepší alba, skladby, hodnocení http://cs.wikipedia.org/wiki/Judas_Priest
http://metalopolis.net/art_reviews.asp?id=4332
http://www.misterpoll.com/polls/188459/results
Judas Priest vydali také několik kompilačních alb a dvě desky "Best of":
http://en.wikipedia.org/wiki/Judas_Priest_discography#Compilation_albums
http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=1580439
http://www.cduniverse.com/productinfo.asp?pid=1088654
Nejlepší hip hopové skupiny:
http://www.vh1.com/shows/dyn/the_greatest/65574/episode_about.jhtml
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=World's%2050%20Best%20Hip-Hop%20Artists...period
http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_hiphopov%C3%BDch_tv%C5%AFrc%C5%AF
http://cs.wikipedia.org/wiki/Americk%C3%BD_hip-hop
http://cs.wikipedia.org/wiki/Hip_hop_v_%C4%8Cesku
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_hip_hop_albums .
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
11.12.2008 16:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu