5 informačních zdrojů k tématu KONTAKTNÍ ČOČKY VERSUS BRÝLE
Text dotazu
Dobrý den,potřebuju 5 inf.zdrojů k tématu KONTAKTNÍ ČOČKY VERSUS BRÝLE,JEJICH VÝHODY A NEVÝHODY
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu tématu doporučujeme tyto dokumenty (články, el. zdroje):
AUTRATA, Rudolf, KREJČÍŘOVÁ, Inka a RYBNÍČEK, Ondřej. Oční alergie a kontaktní čočky. Alergie. 2008, roč. 10, č. 3, s. 206-209. ISSN 1212-3536.
signatura SVK PK: 36A2312
BOHÁČ, Jaroslav. Brýle - jednoduchá záležitost. Česká a slovenská oftalmologie. 2010, roč. 66, č. 4, s. 189-192. ISSN 1211-9059.
signatura SVK PK: 35A306
dostupné také z: http://www.prolekare.cz/ceska-slovenska-oftalmologie-clanek/bryle-jednoducha-zalezitost-33384
GLOGAROVÁ, Lucie. Experimentální srovnání korekce kontaktními čočkami a brýlemi. Česká oční optika. 2009, roč. 50, č. 2, s. 76-78. ISSN1211-233X.
signatura SVK PK: 36A465
dostupné také z: http://www.4oci.cz/experimentalni-srovnani-korekce-kontaktnimi-cockami-a-brylemi_4c95
SKALICKÁ, Markéta. Co potřebují rodiče vědět o nošení brýlí, kontaktních čoček a provádění okluze. Pediatrie pro praxi. 2014, roč. 15, č. 3, s. 148-151. ISSN 1213-0494.
signatura SVK PK: 36A2457
dostupné také z: http://www.pediatriepropraxi.cz/pdfs/ped/2014/03/08.pdf
HOLEŠOVSKÝ, Jakub. Brýle versus čočky: zvítězí osvědčená klasika, nebo moderní trendy? In: uLékaře [online]. © 2007-16 MeDitorial. Aktualiz. 22.9.2014 [cit. 17.6.2016]. ISSN 1802-5544. Dostupné z: http://www.ulekare.cz/clanek/bryle-versus-cocky-zvitezi-osvedcena-klasika-nebo-moderni-trendy-18033.
Použité zdroje
Internet, katalogy a databáze Národní lékařské knihovny
Obor
Lékařství
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
17.06.2016 09:30
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu