3G sítě
Text dotazu
Dobrý den, za účelem psaní bakalářské práce bych chtěl bych poprosit o pomoc při hledání literatury týkající se 3G sítí - historie, technologie, rozšíření ve světě, v ČR, zabezpečení, rychlost, využití, apod. Pokud možno česky nebo i anglicky. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, služba Ptejte se knihovny neposkytuje soupisy literatury na zadané téma, jen Vám může doporučit zdroje, ve kterých můžete relevantní dokumenty vyhledat.
České zdroje:
zdroje NK ČR http://sigma.nkp.cz/F
- báze SKC (souborný katalog českých knihoven), báze NKC (náš online katalog) a báze ANL (články od roku 1991-) např.
NKC - vyhledávání pomocí Slov z obsahu
Systémy mobilních komunikací / Jan Prokopec, Stanislav Hanus. -- Vyd. 1.. -- Brno : Vysoké učení technické v Brně, Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, Ústav radioelektroniky, 2008. -- 134 s. : il. ISBN 978-80-214-3791-3
ANL - vyhledávní pomocí předmětu (klíčových slov) Mobilní sítě 3G rozšíří naše možnosti / Petr Mandík In: Computerworld. -- Praha. -- ISSN 1210-9924. -- Roč. 12, č. 32 (200109), s. 21
Sítě 3G a jejich perspektivy / Jiří Vítek
In: Sdělovací technika. -- Praha. -- ISSN 0036-9942. -- Roč. 49, č. 5 (200105), s. 15-17
souborný katalog SKC
[Č.záznamu: 002617393]
Next generation mobile systems : 3G and beyond / edited by Minoru Etoh. -- Chichester : Wiley, c2005. -- xvii, 382 s.
- vlastní Státní technická knihovna (v současné době zavřená - více na www.stk.cz)
Č.záznamu: 003249555]
3G evolution : HSPA and LTE for mobile broadband / Erik Dahlman ... [et al.]. -- Oxford : Academic Press, 2007. -- xxxv, 448 s.
- vlastní STK a ČVUT
Další zdroje:
Jednotná informační brána http://www.jib.cz - Knihy v ČR / Zahraniční knihy /České články / Zahraniční články - vyhledání bibliografických citací
Volně na internetu prostřednictvím GoogleScholar (české i anglické texty).
Wikipedia - anglická (a částečně i česká)- www.wikipedia.org - http://en.wikipedia.org/wiki/3G obsahuje i další odkazy a reference ke studiu, např. v české verzi http://www.marigold.cz/item/3g-standardy-neni-jen-umts
Zahraniční zdroje:
online licencované plnotextové databáze dostupné jednotlivých knihovnách (jistě i na Vaší vysoké škole), případně v universálně zaměřených knihovnách vybrat zdroje podle zaměření např. SpringerLink (dostupný i v NK ČR, náš seznam na
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_infozdroje_han.php3 ) Dále na portálu worldcat.org (světový souborný katalog
http://www.worldcat.org/) můžete vyhledávat dokumenty (především knihy a online zdroje), ovšem dostupnost této knižní literatury v ČR nemusí být.
Obor
Výpočetní technika
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
29.04.2009 13:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu