21. 8. 1968 - den v týdnu
Text dotazu
Který den v týdnu nbyl 21. srpen 1968 - střěda???
Odpověď
Dobrý den, dle tabulek stoletého kalendáře a názvů některých článků byla dne 21.8.1968 středa.
Články:
* BOROVIČKA, Michael. Středa 21. srpna 1968. Slovo. roč. 90, č. 195 (19980821), Příl. Slovo na víkend. roč. s.II. ISSN 0231-732X.
* MARACZI, Josef. Středa 21. srpna 1968 - První den poroby národa. Český deník. roč. 4, č. 195 (19940820), s. 11. ISSN 1210-0854.
Stoletý kalendář na internetu:
* http://www.zoubek.cz/homepage/hry/kalendar.html
* http://web.quick.cz/kitten/page/c100.html.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.09.2009 16:19
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu