10 největších tiskáren v ČR
Text dotazu
Prosím Vás, dělám teď projekt do školy na téma Trh Tisku v Čechách a chtěla bych Vás poprosit, jestli nevíte, jakých je 10 největších tiskáren v Čechách, které se zabývají především tiskem časopisů a reklamních katalogů?
Odpověď
Dobrý den, nejvýznamnější tiskárny jednotlivých krajů ČR představuje časopis Svět tisku. Seriál s názvem Profil regionu vycházel od konce roku 2007 do konce roku 2008. Elektronickou podobu článků můžete nalézt na stránkách Světa tisku:
http:/www.svettisku.cz/buxus/generate_page.php?page_id=2140 .
Kromě výše zmíněných informací nabízejí uvedené stránky i službu Zeptejte se.... Prostřednictvím formuláře zde můžete dotaz na největší tiskárny v ČR položit odborníkům, kteří se polygrafickému průmyslu profesně věnují:
http://www.svettisku.cz/buxus/generate_page.php?page_id=86 .
Český statistický úřad a Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR ročně vypracovávají statistiku polygrafického průmyslu ČR. Na stránkách Ministerstva průmyslu a obchodu jsou uveřejněny některé výsledné údaje.
Ministerstvo průmyslu a obchodu - Roční výkaz polygrafického průmyslu:
http://www.mpo.cz/dokument8950.html .
Český statistický úřad výsledky průzkumu na svých stránkách neuveřejňuje.
Roční výkaz polygrafického průmyslu:
http://www.czso.cz/csu/klasifik.nsf/i/pol_(mpo)_1_01_(psz_2008)
Podnikatele, kteří se věnují polygrafickému průmyslu, sdružuje v ČR také Sraz polygrafických podnikatelů: http://spp.tradecentrum.cz/ .
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.01.2009 12:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu