1. a poslední vydání
Text dotazu
Dobrý den,
potřebovala bych vědět, kdy bylo první vydání Říšské stráže. V knihovně je tato tiskovina dostupná od ledna 1928, avšak vydávána byla již od roku 1927. Bylo tedy její první vydání v lednu 1927?
Zároveň bych potřebovala vědět, kdy bylo poslední vydání Stráže říše. V knihovně je tiskovina od května 1929 do října 1932. V listopadu a prosinci 1932 již tedy nevycházela?
Poslední dotaz je ohledně Fašistických listů. Ty jsou uvedeny na portálu knihovny, že vycházely do roku 1936, přístupné jsou však jen do prosince 1935. Do kdy tedy přesně Fašistické listy vycházely?
Mockrát děkuji, moc mi toto pomůže.
Odpověď
Dobrý den,
první číslo Říšské stráže 18. 1. 1927, číslo 1 a ročník první.
Stráž říše končí 21. 10. 1932, číslo 39 a ročník šestý.
Bohužel, Fašistické listy ročník 1936 jsme nenašli. V katalogu jsou skutečně ukončeny rokem 1935.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
16.03.2020 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu